Cartes a Organismes Oficials

Carta al Comitè de Direcció de la Gerència Territorial de Terres de l’Ebre


Benvolguts,
Ens congratulem en notificar-vos que  ha nascut a Terres de l’Ebre una nova Associació que s’ha enregistrat oficialment al Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya com Associació Funció Administrativa de Terres de l’Ebre de l’ICS ASFATEICS.

No cal dir,  com el seu nom indica,  que sóm professionals que treballem a l’ICS i per tant si existim amb aquesta denominació i no amb una altra és perquè forment part de la nostra empresa pública, l’ICS; la qual cosa fa que ens sentim, encara més, a prop de la Institució i de la seva organització.

El Punt 2. dels Estatuts diu textualment
Els fins de l’associació, que són: potenciar i reconèixer la labor del personal de funció administrativa i en general tota aquella activitat de gestió i tècnica que es desenvolupa en l’àmbit de la Salut Pública de l’Institut Català de la Salut.

l’objectiu principal que ha motivat la sol·licitud i creació de l’Associació:
L’article 2.2 dels Estatuts,  diu – Aquesta entitat professional, sense ànim de lucre, té previst organitzar congressos, jornades, taules rodones, conferències, potenciar la formació de la funció administrativa i participar com  a professionals de la Funció Administrativa en el Consell de Participació dels professionals de l’ICS establint així una cultura de política empàtica amb l’empresa.

Disposem també d’un blog http://administratiusebre.blogspot.com/

Ens agradaria poder tenir una reunió amb l’equip directiu de la Gerència Territorial de Terres de l’Ebre de l’ICS per poder expresar
el nostre projecte i col.laborar des de la nostra plataforma legal en tot allò que sigui aportacions positives; en definitiva tal i com ens expresem en un dels punts de l’Objectiu principal dels Estatuts de l’Associació ASFATEICS, establir una cultura de política empàtica amb l’empresa.

Gràcies per la vostra atenció

Salut

Sòcies fundadores
Junta executiva ASFATEICS

Pepi Sanz Borràs
Presidenta

Tortosa, 28 de setembre de 2010Carta del Director Gerent de l'ICS a Asfateics
1 comentari:

Pepi ha dit...

En el dia d’avui s’ha comunicat la nova Associació AFATEICS al comitè de Direcció de la Gerència Territorial de Terres de l’Ebre.